Altă năzbâtie: Cetatea Sărbătorilor

Un alt pericol „teologica luat naştere şi la Sibiu sub tutela „Cetatea Sărbătorilor”. O altă brambureală, dar, cred eu, mult mai periculoasă decât „căsătorirea” Harului cu Legea. De ce mai periculoasă? Deoarece conectează adevăruri profunde (Justificarea, Identitatea) cu o finalitate abracadabrantă gen: „Dacă păcătuiesc, nu eu, omul cel nou fac lucrul acesta, ci omul cel vechi.” Cu alte cuvinte, treaba omului cel vechi ce face, atâta timp cât eu sunt un om nou, adică am căpătat justificarea din partea lui Dumnezeu.

Puteți aprofunda căutând pe youtube canalul Cetatea Sărbatorilor sau accesând linkul: https://www.youtube.com/channel/UC8-zBsD2dxI6M7aGy2TZRgw

De asemenea, vă invit să ascultați mesajul pastorului Nelu Brie care devoalează năzbâtiile acestei grupări (de la minutul 32):

3 gânduri despre „Altă năzbâtie: Cetatea Sărbătorilor

  1. De ce e asa mare nazbatie sa stii ca esti justificat numai si numai prin sangele lui Isus Cristos, nu e mai mare nazbatie sa te tina cultul ( fariseii cei care l-au rastignit pe Cristos si care si in ziua de astazi vreau sa il rastigneasca ori de cate ori spun unui credincios ca este pacatos si nevrednic, parca ei ar fi mai vrednici ) sub calcaie si sa iti spuna cat esti de nevrednic si de pacatos , chiar daca Cristos te-a curatit odata pentru totdeauna , intoarceti-va la evanghelia pe care a propocaduit-o Pavel nu la o evanghelie oculta a cultelor

    • Justificarea este cel mai frumos si eficient lucru realizate de Dumnezeu prin Christos, pentru noi. Altceva am semnalat eu. Nu agreez cu legalismul ucigator.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.