Revenire…

Dintr-o bază de date veche, de pe vechiul blog (petruciucur.wordpress.com) am recuperat câteva articole. O să fie mult de lucru la reinserarea imaginilor şi introducerea noilor articole de pe site-ul anterior, construit cu cms-ul e107.

Trecerea la wordpress rezolvă cu siguranţă problema comentariilor, dar şi accesarea bazei de date care se face acum foarte repede. Pe de altă parte site-ul se va simplifica, nu vor mai exista atâtea pagini.

Sincer să fiu, codul php din wordpress, la prima vedere, pare mult mai uşor de înţeles decăt cel din e107 şi nu cred că voi sta „cuminte”. Am să încerc să optimizez cât pot mai bine.

Reclame

5 gânduri despre „Revenire…

  1. Da, wordpress e super pentru blogging si este intr-adevar foarte rapid. Tema pe care o am acum este free si mi-a placut, pentru ca are niste culori calde.

  2. Nu te incumeti sa faci unul? Ca si asa ai adus destul de multe imbunatatiri la sNews, dar ai introdus si plugin pentru picasa, daca nu ma insel.

  3. Da, cateva imbunatatiri minore as indrazni sa zic… KPicasa a fost un mic exercitiu de conversie. Ma bucur ca a iesit bine.

    Bakercad, unul din dezvoltatorii sNews a promis un panou de control complet, bazat pe API-ul jquery.

    Voi astepta o vreme 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s